Når du skal have kørekort til bil, skal du blandt andet gennemgå et minimum af 29 lektioner teoretisk undervisning.

Undervisningen skal være integreret, således at du føres gennem et forløb, hvor indholdet bliver sværere og sværere i takt med du bliver bedre og bedre. Derfor kommer du ret tidligt i gang med at køre, så du prøver de ting i praksis, som vi lige har gennemgået sidste teorilaften før vi tager hul på næste teori.

Vi afholder teori hver dag klokken 17:00 bortset fra første dag, der er klokken 18:30.
Der er teori mandag, onsdag hver uge. Du skal komme hver aften og du kan ikke vælge kun at tage teori en bestemt ugedag. Vi underviser ikke weekender, på helligdage og traditionelle feriedage.

Vi har tilrettelagt forløbet således, at du kommer til at få teori gennemsnitlig 2 gang om ugen. Dermed også hurtig gennemgang af teori og dermed hurtigere kørekort.

Når vi er gennem forløbet, er du velkommen til at tage den igen så tit du vil.

Vores måde at undervise teori på betyder også, at vi kan starte nye hold hver mandag kl. 18:30. Hos os bliver du ikke sat måneder tilbage i tilfælde af ferie, sygdom og andet fravær. Du hopper bare på holdet, der er 14 dage efter dit skemalagte forløb. 

Vi benytter os ikke af IT-undervisning, da vi vil give dig en bedre og mere individuel tilpasning af undervisningen. Du vil med andre ord opleve en præsentation af teorien med brug af forskellige værktøjer: Powerpoint, whiteboard, mundtlig og holdningsbearbejdende og småfilm. Dertil kommer, at vores billeder ofte er fra byen, så du nemmere kan sætte dig ind i de forskellige situationer.

Teoriundervisning
Byens Køreskole, Ejskovsgade 7, 5000 Odense C Tlf.: 20294859
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now